Piškotki

Spletna stran www.botanik.si s katero upravlja Zavod 100 % NARAVNO BOTANIK ORMOŽ  uporablja piškotke:

Splošno o piškotkihSejni piškotki - nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani. Sejni piškotek ne shranjuje osebnih podatkov o uporabniku. 


Ime: naključno generirano
Opis: sejni piškotek za sejo uporabnika
Čas veljavnosti: konec sejeGoogle Analytics piškotki - anonimno zbiranje podatkov o uporabi spletišča za izboljšavo uporabniške izkušnje.

Ime: __utma
Opis: Ta piškotek uporablja storitev Google Analytics za razločevanje uporabnikov in sej. Piškotek se posodobi ob vsakem pošiljanju podatkov storitvi Google Analytics

Čas veljavnosti: 2 leti

Ime: __utmb
Opis: Ta piškotek uporablja storitev Google Analytics za razločevanje novih sej in obiskov. Piškotek se posodobi ob vsakem pošiljanju podatkov storitvi Google Analytics.
Čas veljavnosti: 30 minut

Ime: __utmc
Opis: Ta piškotek uporablja storitev Google Analytics za ugotavljanje novih obiskovalcev.
Čas veljavnosti: Konec seje

Ime: __utmt
Opis: Ta piškotek se uporablja za omejevanje pogostosti zadetkov.
Čas veljavnosti: 10 minut

Ime: __utmz
Opis: Ta piškotek uporablja storitev Google Analytics za shranjevanje podatkov o viru prometa ali akciji, ki je privedla do uporabnikovega obiska.
Čas veljavnosti - 6 mesecev

Ime: _ga
Opis: Ta piškotek uporablja storitev Google Analytics za presojo namena uporabnikovega obiska, sestavljanje poročil o dejavnosti na spletnem mestu za upravnike spletnih mest in za izboljševanje uporabniške izkušnje.
Čas veljavnosti: 2 leti

Ime: _gat
Opis: Ta piškotek se uporablja za omejevanje pogostosti zadetkov.
Čas veljavnosti: 10 minutObvezni piškotki - posamezni piškotki so nujni za delovanje naše spletne strani in jih ni moč onemogočiti.

Ime: cc_analytics
Opis: To je piškotek, ki je potreben za pravilno delovanje obvestila o piškotkih. Vrednosti sta YES ali NO. Ta piškotek hrani informacijo o tem ali ste dovolili piškotke, ki jih uporablja Google Analytics.
Čas veljavnosti: 1 leto

Ime: cc_necessary
Opis: To je piškotek, ki je potreben za pravilno delovanje obvestila o piškotkih. Vrednost je YES. Ta piškotek hrani informacijo o tem, da morata biti obvezna piškotka dovoljena.
Čas veljavnosti: 1 leto

Naložbo v vspostavitev živilskega obrata, pripravo tržnih produktov ter trženje blagovne znamke Botanik sofinancirata republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Naložbo v operacijo, Slovenski EKO čaji za slovenske javne ustanove, sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Podukrep št. 16.9 -Podpora za diverzifikacijo kmetijskih dejavnosti - socialna diverzifikacija - sklop 1 / Operacija: Od Kmeta za kmeta: Naložbo v operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja

Lokacija

  • Zavod 100 % NARAVNO BOTANIK ORMOŽ
    Ptujska cesta 2, 2270 Ormož