Botanik ekološka zelišča

S pomočjo ekoloških zelišč BOTANIK si prizadevamo doseči telesno in duhovno ravnovesje. Ekološka zelišča BOTANIK so 100% naravna, brez dodanih konzervansov, umetnih barvil in arom. Vso delo na vrtu, trganje in pakiranje zelišč je opravljeno na roke, zato so zelišča zelo kakovostna in visoko učinkovita. Ekološka zelišča BOTANIK lahko uporabljate preventivno ali pa kot dopolnilno sredstvo pri daljših in težjih tegobah.

Nakupovalna košarica

Naložbo v vspostavitev živilskega obrata, pripravo tržnih produktov ter trženje blagovne znamke Botanik sofinancirata republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Naložbo v operacijo, Slovenski EKO čaji za slovenske javne ustanove, sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Podukrep št. 16.9 -Podpora za diverzifikacijo kmetijskih dejavnosti - socialna diverzifikacija - sklop 1 / Operacija: Od Kmeta za kmeta: Naložbo v operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja

Lokacija

  • Zavod 100 % NARAVNO BOTANIK ORMOŽ
    Ptujska cesta 2, 2270 Ormož