Žajbljevo milo

Žajbljevo milo

Žajbljevo milo deluje antibakterijsko in blago antiseptično. Je popolnoma naravno, saj ne vsebuje dodanih eteričnih olj in blago diši le po listih žajblja. Primerno je za vsakodnevno uporabo.
Vsebuje: žajbljevo olje (posušeni listi žajblja so bili tri tedne macerirani v olivnem olju), žajbljev poparek, kokosovo olje, ricinusovo olje, olje grozdnih pečk, karitejevo maslo in 100% eterično olje žajblja.
Sestavine: Salvia Officinalis Extract, Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Shea Butterate, Sodium Ricinoleate, Sodium Grapeseedate, Glycerin, Aqua, Salvia Officinalis Oil, Limonene*, Linalool*, Geraniol*

 


Opravi nakup

4,50€
Količina:

Nakupovalna košarica

Naložbo v vspostavitev živilskega obrata, pripravo tržnih produktov ter trženje blagovne znamke Botanik sofinancirata republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Naložbo v operacijo, Slovenski EKO čaji za slovenske javne ustanove, sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
testbotanik

Operacija: Od Kmeta za kmeta: Naložbo v operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja

Lokacija

  • Zavod 100 % NARAVNO BOTANIK ORMOŽ
    Ptujska cesta 2, 2270 Ormož